Vi håller företag i rörelse

Redovisningsbyrån i Mölnlycke AB startade i Mölnlycke 1995 och är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund. Vår kundkrets finns representerad bland små och medelstora företag med en bred spridning i olika branscher. Bland våra kunder finns allt från enskilda firmor till handelsbolag, aktiebolag samt olika typer utav föreningar.

Genom våra individuellt anpassade uppdragsavtal kan vi erbjuda högkvalitativa helhetslösningar och enstaka tjänster, allt för att din vardag skall flyta på enkelt och smärtfritt. Vi vill förenkla för dig och ditt företag så att du tryggt kan utveckla din affärsidé med oss som bollplank och samarbetspartner.

Vår affärsidé

Vi vill vara kundens självklara affärspartner som med effektiva verktyg är med och påverkar kundens framtida utveckling och lönsamhet

Auktoriserade Redovisningskonsulter

Genom att välja oss, som är Auktoriserade Redovisningskonsulter, så får du en värdefull och kompetent resurs där vi kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring, bokslut, deklaration och ekonomisk rådgivning.

Som Auktoriserad Redovisningskonsulter arbetar vi enligt Reko, Svensk standard för redovisningstjänster. Reko är ett ramverk som riktar sig till Auktoriserade Redovisningskonsulter med grundläggande principer och riktlinjer för att skapa kvalitativa redovisningstjänster till nytta för företag, näringsliv och samhälle. Det innebär att redovisningen och rapporteringen håller en hög kvalité redan när den upprättas, vilket är avgörande för ditt företags utveckling och framgång.

Det är höga krav för att behålla sitt medlemskap och auktorisation, som medlem måste vi:

 • Genomgå aktualitetsutbildning
 • Följa etiska regler
 • Genomgå kvalitetskontroll
 • Inneha godkänd ansvarsförsäkring

Var sjätte år genomgår samtliga Auktoriserade Redovisningskonsulter en kvalitetskontroll, för att säkerställa att arbetet sker i enlighet med god redovisningssed baserat på Reko. Certifikatet som Auktoriserad Redovisningskonsult måste förnyas vart tredje år, då gäller det bland annat att kraven på aktualitetsutbildning är uppfylld.

Vi är RVBM
Redovisningsbyrån i Mölnlycke AB

 • Anette Winberg
  Anette WinbergAuktoriserad Redovisningskonsult

  Mobil 0709-18 40 21

  anette.winberg@rvbm.se

 • Johanna Karlsson
  Johanna KarlssonRedovisningskonsult

  Mobil 0735-16 13 03

  johanna.karlsson@rvbm.se

 • Lena Andersson
  Lena AnderssonRedovisningskonsult

  Mobil 0720-131 694

  lena.andersson@rvbm.se

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi!

Not readable? Change text. captcha txt